Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en iyi tarafı, bütün bu renklerin ruh halinize veya stil tercihlerinize sargılı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar mekân dekorasyonunda çağdaş bir bedii anlamak isteyenler kucakin komple bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda şekersiz ve ince bir hava yuvarı oluşturur.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı geniş etmek ve sıkıcılıktan uzaklaşmak bağırsakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

İşte antrasitin en ahenk esenladığı renklerden biri olan gri ile baş başa tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de tam entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile tam bir uyum esenlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit ile antrasit renk tonları uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, umumiyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın cenahı silsile antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıdem sonuçlar şu şekildedir:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Bu dü renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve ziyade aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Ayrıca, siyah renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca maç muhtemellığınız vardır.

Bunların huzurı silsile; çağdaş bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek taam odası hulliyatmları, ve şık olduğu denli kullanışlı aşhane masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz ömre bedel kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele antrasit gri dekorasyon felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına çıbansağlığı, üzüntülülarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcenahız sinein hatta mekân bakmak zorunda kalmazsınız.

Yeşil Tonları: Zeytin sprey boya yeşili veya orman yeşili kabilinden koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page